Menu
Producten

Home >  Positioneringsmiddelen >

Positioneringsgordel

Klik hier voor de link naar de website van Posigo...

Modulaire 4-in-1 oplossing.

De positioneringsgordel van Posigo mag met recht revolutionair genoemd worden. En dat is niet alleen vanwege de unieke draaiknoppen voor fijnafstelling; De vele configuratie mogelijkheden maken deze gordel de meest veelzijdige op de markt.


Draaiknoppen voor fijnafstemming

De individueel te bedienen draaiknoppen geven flexibiliteit, zodat de gordel - tijdens het gebruik - aan beide kanten losser of strakker afgesteld kan worden voor optimale ondersteuning en balans. Ook in asymmetrische zithouding. De knoppen zijn zodanig geplaatst dat ze door zowel de gebruiker als de therapeut te bedienen zijn.


Wisselbare sluiting

De positioneringsgordel is persoonlijk aanpasbaar en veelzijdig toe te passen naar de zorgbehoefte van de gebruiker. Het aanmeten van de gordel is relatief eenvoudig. Diverse typen sluitingen (klik, vliegtuig, buckle) zijn optioneel leverbaar. Zo is er altijd een configuratie die optimaal toegepast is op de gebruiker.

Afneembare 4-punts bevestiging

De optionele 4-punts bevestiging geeft extra fixatie voor gebruikers die hier behoefte aan hebben. De riemen zijn verstelbaar voor extra support op de gewenste plek en zijn eenvoudig aan te brengen. De 4-punts riemen zijn desgewenst na te bestellen.

Altijd de juisten maat.

Voor elke morfologie is een passende maat verkrijgbaar. De positioneringsgordel is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. Dit in combinatie met de fijnafstelling zorgt ervoor dat de gordel altijd goed past.


Klik hier voor de handleiding...Positioneringsmiddelen

Preston Ability bv

Jachtwagen 29
3897 AM Zeewolde

Telefoonnummer 0031 (0)36 53 53 580
Faxnummer 0031 (0)36 52 23 046

Emailadres: info@prestonability.com