Menu
Producten

Home >  Positioneringsmiddelen >

Posigo FLO2-vest

Klik hier voor de link naar de website van Posigo...

Vrij ademen.

Traditionele positioneringsvesten zijn vooral gericht op het fixeren van de torso. Hierbij wordt vaak een compromis gesloten tussen ondersteuning en comfort. Het FLO2-vest van Posigo maakt hierop een welkome uitzondering: Door het innovatieve FLO2-systeem wordt de gebruiker niet langer belemmerd in de ademhaling, terwijl maximale ondersteuning gegeven wordt.


De FLO2-vesten zijn leverbaar in Extra Small, Small, Medium (M/F), Large (M/F). Zo wordt voor elke client-specifieke morfologie een perfect passende oplossing geboden.

Comfortabel

Naast de flexibiliteit voor de ademhaling biedt de FLO2 comfort en ondersteuning wanneer de contouren van het lichaam afwijken van de standard BMI of houding. De 2 onafhankelijke polsterdelen vormen met het lichaam mee waardoor het vest geen belemmering vormt tijdens het gebruik. Men ervaart het als een ondersteuning die niet wordt gevoeld en zo vrijheid biedt voor de gebruiker.

Anti-slip

De binnenzijde is op strategische punten voorzien van een anti-slip patroon wat ervoor zorgt dat het vest altijd in de goede positie blijft.


Magnetische riemen

In de riemen zijn handige magneetjes verwerkt waarmee de riemen tijdens het in- en uitstappen aan het frame van de rolstoel kunnen worden bevestigd.


Klik hier voor de handleiding...


Positioneringsmiddelen

Preston Ability bv

Jachtwagen 29
3897 AM Zeewolde

Telefoonnummer 0031 (0)36 53 53 580
Faxnummer 0031 (0)36 52 23 046

Emailadres: info@prestonability.com