Menu
Producten


Nursen CZ is een fabrikant van hoogwaardige stoelen voor de gezondheidszorg, verpleegkundige zorg en institutionele zorg. 

De producten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit van de gebruikte materialen en het productieproces. Ook voldoen ze aan de strengste eisen op het gebied van comfort voor zowel gebruikers, mantelzorgers als zorg professionals. 

De producten stimuleren de gebruikers om actief en alert te zijn.


Kwaliteit staat centraal bij alles wat Nursen doet

Nursen; Wij ontwikkelen onze producten in nauwe samenwerking met gezondheidszorg- deskundigen en met eindgebruikers om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan alle eisen. Ook werken wij samen met interieurontwerpers zodat onze producten passen bij het interieur waar ze worden gebruikt.

Kwaliteit staat bij ons voorop bij al onze activiteiten. We streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en diensten op het best haalbare niveau te houden gedurende het hele productieproces van elk meubelstuk. Alles in overeenstemming met ISO 9001:2008. 

Het resultaat zijn producten die comfortabel, veilig en gemakkelijk te bedienen zijn. Er is een ruime keuze aan accessoires inclusief elementen die de perceptie van de klant stimuleren. 

Technologie bij het gebruik van kunstleder 

De naden van kunstleder laten we op elkaar aansluiten door middel van hoogfrequent lassen. Dit voorkomt dat het materiaal wordt verstoord door naaldmarkeringen en door water, reinigingsmiddelen of andere vloeistoffen die in de bekleding doordringen. Dit houdt de bekleding hygiënischer en bacterievrij. 

Stoffering & afwerking 

We gebruiken stoffen van toonaangevende internationale fabrikanten die voldoen aan alle belangrijke brandveiligheidsnormen, antibacterieel zijn en er tegelijkertijd aantrekkelijk uitzien en gemakkelijk zijn wat onderhoud en hygiëne betreft. 

De stoffen worden gekenmerkt door kleur helderheid en lichtvastheid. Ze zijn ook uitzonderlijk veerkrachtig tegen slijtage en behouden hun prachtige kleur wanneer ze intensief worden gebruikt. 

Verder bewijs van de geschiktheid voor ziekenhuis- en verpleeghuisomgevingen is hun weerstand tegen standaard desinfectiemethoden. De stoffen verliezen hun eigenschappen niet door wassen, frequent gebruik of veroudering van het materiaal. Ze voldoen aan de belangrijke internationale normen voor brandbeveiliging DIN 4102, BS 5852 crib 5 en overige. 

Antibacteriële en anti-schimmel afwerking 

De oppervlakteafwerking van onze producten voldoen aan de strengste Europese normen (brandwerend, veiligheid, antibacteriële werking tegen bacteriën en schimmels).


Nursen behandelstoelen

Preston Ability bv

Jachtwagen 29
3897 AM Zeewolde

Telefoonnummer 0031 (0)36 53 53 580
Faxnummer 0031 (0)36 52 23 046

Emailadres: info@prestonability.com