Producten

Givas behandel/bloedafnamestoel AP1185

Elektrische behandel / bloedafnamestoel met verstelbare hoogte.

Het stalen frame is in kleur gespoten door middel van epoxypoeders zodat deze volledig corrosie-en vochtbestendig is. De bekleding van de rugleuning, zitting en beensteun zijn gevormd uit gegoten polyurethaan koudschuim met brandvertragende functie. Deze behandelstoel biedt de patiënt maximaal comfort om decubitus te voorkomen. 

Aan de achterkant van de rugleuning is een duwbeugel bevestigd. De rugleuning, beensteun en hoogteverstelling zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen door middel van een elektrische 24V motor van Dewert. Al deze bewegingen worden aangestuurd met een laagspanning handbediening voorzien van spiraalbedrading. De Trendelenburg positie wordt aangestuurd door een gasveer, de bedieningshendel hiervan bevindt zich aan de achterkant van de rugleuning.

De armleuningen zijn gepolsterd en voorzien van zachte stoffering, dankzij een speciale klem zijn deze in hoogte en hoek verstelbaar. Ook kunnen de armleuningen roteren en kunnen ze verlengd worden.

Het onderstel is thermisch gevormd om het schoonmaken makkelijk te maken. De draaibare plaat voor het afdalen van de patiënt is voorzien van een automatisch remsysteem. Het onderstel is voorzien van 4 zwenkwielen waarvan er 2 zijn beremd en 1 directioneel wiel.

Alle gebruikte materialen zijn additief behandeld met BIOMASTER antibacterieel.

Accessoires:

Dealer login

Voor het downloaden van prijslijsten, technische documentatie en meer.